Denne politik beskriver, hvordan Royal Danish Forces indsamler og behandler personoplysninger.

1 Personoplysninger

For at kunne registrere sig på rdfa3.dk har vi brug for din email, og tildeles dit navn.

Dette er nødvendigt så vi kan sikre os, hvem det er vi snakker med, samt vi altid har muligheden for at skrive til dig, hvis dette er nødvendigt. Skulle der være problemer med adgangskoden bruges din e-mail hertil også, til at du kan få en ny midlertidig adgangskode.

1.1 Personoplysninger ved registrering

Ved registrering indtaster man sit navn og sin e-mail adresse og hertil sin adgangskode. Ifølge vores politik behøver navnet ikke bestå af dit rigtige forbogstav i dit fornavn og rigtige efternavn, og forbogstaver i mellemnavne hvis dette ønskes, dog kræver vi bare det er et brugbart, ikke sjofelt, antageligt navn, der kan bruges her i RDF.

1.2 Personoplysninger ved rekruttering

Ved rekruttering indtaster man sin fødselsdato samt discord tag. Ved snak omkring rekruttering vil vi kontakte dig på discorden, som er grundlaget til vi skal bruge det, så vi kan komme i kontakt med dig. Samt bruges vores discord til udmeldinger i RDF samt tilmeldinger til torsdags- & hygge missioner. Vi bruger udelukkende din fødselsdato til at se om du overholder vores minimumskrav for at kunne være med i RDF, som ligger på 16 år.

1.3 Arkivering af personoplysninger

Alle oplysninger givet og indskrevet til Royal Danish Forces, bliver forsvarligt gemt. Udviklingen vil til enhver tid have mulighed for at se personoplysninger såsom;

- Navn

- Email

- Fødselsdato

Du har dog selv mulighed til at slå e-mail & Discord Tag til, for andres personers øjne at se, dette er pr. automatik slået fra. Der vil aldrig være nogen, der har mulighed for at se eller ændre dit password, udover dig selv.

Udviklingen og rekrutteringen vil på intet tidspunkt videregive følsomme personoplysninger til andre uden tilladelse.

2 Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker, at Royal Danish Forces skal slette dine oplysninger, herved også din bruger, eller du ønsker at få udleveret dine personoplysninger, der er gemt af Royal Danish Forces, bedes du kontakte os via e-mail på rekruttering@rdfa3.dk med emnet 'RDF Personoplysninger'.

Sidst Ændret: 15-01-2021