Bag om RDF:

Royal Danish Forces eller RDF er et dansk Arma 3 Milsim community som blev oprettet i 2016 og har siden da, været kørende på høj plan! Vi er stolte af, at være den største danske arma 3 milsim community med mere end 80+ medlemmer, som står klar til at få en fed oplevelse med i baggagen. Hver torsdag drager medlemmerne ud i de kampagnescenarier som vores mission-makers har lavet til os. (Zeus'erne) Vi spiller som danske infanterister, hvor vi stiller 2 fyldte delinger med hver deres delstab + En støttesektion, der hjælper både mission-makers og medlemmerne med at få en fed oplevelse under missionen.

Opgaver:

Hver kampagne har en baggrundshistorie, og det er vores opgave at løse den på bedst mulig måde. Dette kræver god planlægning og koordination inden vi drager ud. Så derfor slår alle gruppeførerne og delingsførerne hovederne sammen og planlægger til punkt og prikke, ud fra det scenarie som mission-makeren har sat for til dem. Opgaverne under missionen kan variere og derfor skal man altid have et fleksibelt mindset når det gælder: Bevogtning, patrulje, kolonnekørelse, opklaring, rekognoscering, kamp fra stilling og meget meget andet. Men for at udføre opgaverne korrekt, skal der træning og koordination til, for at det hele spiller.

Hvad er formålet med dette community?

I RDF har vi ét mål! - Og det er at være et samlingspunkt for alle milsim entusiaster. Men bare rolig, vi går selvfølgelig ikke ALL IN på milsim. Når der nemlig ikke er mission, møder eller træning, så er vores teamspeak altid åben, hvor medlemmerne altid er friske på at spille og snakke sammen.