Støtte sektionen

Støtte sektion

Støttesektionen opgave er at hjælpe og støtte kompagniet,
både med medical, køretøjer, transport, CAS m.v.

Støtte sektionen...

Logistic Trucks

Sektionen ledes af Premierløjtnant E. Frederiksen

Sektionen har til opgave at være omstillingsparat, så kompagniet kan få den støtte som de finder nødvendig, under deres manøvre.

Det at være omstillingsparat betyder også man skal have div. omskolinger samt godt med erfaring i felten og på radio, derfor ser vi også man har fører omskolingen, før man kommer i støttesektionen.

Funktioner...

Logistic Area

Støtten kommer på mange forskellige måder og kommer udelukkende an på, hvad kompagniet skal bruge.

OPKL [Opklaring]

OPKL vil have mulighed for at hjælpe KMP i at agere OPKL og RECCE på nødvendige OBJ med den nødvendige ildkraft eller spionage udstyr, med mulighed i at gå sammen med delingerne for at beskyde målet.

AMPR [Air Mobile Protection & Recovery]

AMPR har til opgave at transportere sig selv frem til delingerne og hurtigt samle dem op, så de kan få reorganiseret sig selv og alle de syge/sårede kan blive tilset.

VIC-SEK [Victor-Sektion]

Hvis kompagniet skal bruge en stærk skulder har sektionen mulighed for at komme med deres egne køretøje som f.eks. IKK og støtte delingen i deres nuværende fase. Udover dette bruges VIC-SEK også til transport af personel eller forsyninger.

Moment

At kompagniet får nogle sjove indspil, er noget vi i RDF og Zeus går meget op i. Støttesektionen kan derfor også stå moment, som vil sige de spiller en rolle der kan være fjenden, venlige styrker eller civile, som enten hjælper soldaterne med deres indspil ved at give informationer, eller får folk til at leve sig ind i det og være opmærksom på div. personer og objekter.